Ternyata Lee Joon Gi Cukup Sering Bermain Di Film Bergenre Thriller

1. Two Weeks

Menceritakan mengenai cerita peperangan dari Lee Joon Gi buat memulihkan putrinya yang sakit dengan mengamalkan sumsum tulang belakangnya dikala dirinya pula wajib melindungi diri dari buruan pembunuh biaya. Drama yang bertajuk“ Two Weeks” ini ialah drama yang harus kamu lihat bila kamu menggemari drama Thriller. Drama ini tayang pada tahun 2013 kemudian.

2. Criminal Minds

Berpindah ke drama yang tayang pada tahun 2017, drama yang bertajuk“ Criminal Minds” ini ialah drama yang diadaptasikan dari serial tv Amerika yang mempunyai kepala karangan yang serupa. Drama ini menceritakan mengenai sekumpulan regu kepolisian yang wajib berjuang buat membongkar permasalahan kesalahan.

3. Lawless Lawyer

Kali ini ialah drama yang tayang pada tahun 2018 ialah drama yang bertajuk“ Lawless Lawyer”. Berfungsi bersama dengan Seo Yea JI, dalam drama ini menceritakan mengenai seseorang pengacara yang mau membongkar mengenai permasalahan kematian ibunya yang dibunuh dengan cara tidak tersangka serta misterius. Berbarengan dengan Seo Yea Ji yang pula ialah pengacara tetapi pengacara yang abai, mereka bertugas serupa buat menguak bermacam permasalahan kesalahan.

4. Again My LIfe

Ialah drama terkini yang tayang pada tahun 2022, akli ini Lee Joon Gi berfungsi selaku seseorang beskal. Dalam drama yang bertajuk“ Again My Life” ini cerita Lee Joon Gi berasal dengan cerita terbunuhnya dirinya yang terbunuh kala dirinya lagi menyelidiki permasalahan mengenai seseorang politisi yang penggelapan. Dibunuh dengan cara tidak seimbang, dirinya diberi peluang buat hidup balik oleh para dewa.

5. Flower of Evil

Pada tahun 2020, Lee Joon Gi sukses berfungsi jadi orang pembunuh ataupun maniak dalam dramanya yang bertajuk“ Flower of Evil” ini. Diperankan oleh Lee Joon Gi bersama dengan Moon Chae Won, drama ini menceritakan mengenai Lee Joon Gi yang ialah seseorang laki- laki pembunuh dengan era kemudian yang suram yang telah mempunyai keluarga, Istrinya ialah seseorang intel, Lee Joon Gi wajib melindungi bukti diri aslinya itu dari si istri, tetapi dengan cara lama- lama si istri mulai berprasangka serta mencari ketahui mengenai bukti.